welcome

jom2 bce ape yg trsirat dan tersurat lam blog ni
xda la bez sgt tp klu xnk bce juz ignore n lau nk bce......bgus la then ce bg komen..ce bg ye....

Wednesday, 14 September 2011

OMG gadget seeyyyyhhhh

diterjah
bhahahaah sje bg gempak...sbnrnya an i ni mcm jnis  yg agak sukakan gadget(tp bkn agak la mmg ske pon..sori agak pening)..hehe..
jangan mara ye sume ye...sume la sgt kan...awak2 yg membaca blog sy lah
hihihi byk merapu plak
okk back to story
skang kan mcm da byk gler gadget2 yg cun dan hot2 contoh cam kamera DSLR,ipad besau uh,blackberry n sooo oonnn..yg i sbut tu sbb gadget yg i ske..envy gler klu de tgk org yg pkai gadget cm tu pas uh make-up an diorg pny gadget..walawehhhhh bile i dapat beli???setahun lagi,bertahun2 lagi??ohh tidak klu da berthu2 masa berlalu da de gadget baru da

waaaa cantik blackberry ni..haa nmpak cantik kannn..sape sggup beli untuk saya(sponsoor la knon)..sape sggup sila angkt tangan ye(mmg xde sape la yg nk angkt kn)sape sggup nk bg free2 je...okkk btw yg gmbr sbelah kiri ni blackberry storm baru munya hrganya dkt mudah.my(sbb sini brg2 mura2) area RM500-RM700..dipersilakan untuk membeli..hehe same jugak mcam gmbr sbela knan tu blackberry torch..haa yg ni agak keribu-ribuan..selepas disurvey dalam RM1000-RM1500...





okkk habis da part fon..now untuk gadget dslr..sakng kan klu dlihat2 mmg rmai sgt org pkai dslr ni sbb kualiti dai sgt cantik..sbb i pon pena gune(aunt punya)..trang dan jelas..so klu nk amek gmbr jauh2 pon ley jd jlas bile kte da thu macam mne...i tgk pon harga dia cam xde la mahal sgt mcm fon tu kan dia around Rm600-Rm1000..haaa klu korg rse nak,korg bole la survey hrga dlu kt mne2 sbb lain tmpt lain hrga..



yang ni pon same je hotnya...masing2 berebut nk guna ipad..klu pg mne2 pon nmpak je org gunakan ipad ni nak dgr lagu time bosan or tgh tggu LRT ke an...so smentara sampi ke destinasi dorg gunakan la ipad tu nk dgr lagu ke,tgk vid ke,or online...i pon de jugak rse nk beli ipad ni tmbh2 ipad apple ni..haa mmg menjadi kegilaan i la kan produk apple ni..tp apakan daya tus mua khendak xley diikut sgt(like my hubby said to me)..hihi..okkk harganya dalam RM1000 dan ke atas


laptop....laptop...laptoppp...dapt tgk je la laptop apple ni tmbh2 yg gold tu..hihihi..produk apple ni sgt2 berkualiti dan jaminan nya sgt ok...(cehh mcn thu)...i dpt thu ni pon dr kwn n survey dr internet..haaa klu da minat an smuanya nk thu...hrganya above RM2000...klu nk yg below tu cri yg secondhand suda..tp rmai je yg nk bergaya knonnya dai pkai laptop apple..diorg letak sticker lmbang produk apple kt lappy dorg..hahaha cam lawak je..mcm la org xknl lappy apple camne...xpela,skurg2nya nmpak apple pon xpe daa...


okkkk enough pasal gadget...for ur information i survey harga ni dekat SINI...sbb kt situ harga dia murah sgt dan mudah didapati...uoll boley la tgk dkt ctu jgk ye...have fun with ur own gadget..anyway bersyukur once u da dapat...thanksss..



No comments:

Post a Comment