welcome

jom2 bce ape yg trsirat dan tersurat lam blog ni
xda la bez sgt tp klu xnk bce juz ignore n lau nk bce......bgus la then ce bg komen..ce bg ye....

Saturday, 5 October 2013

deleting

diterjah
mesti korang tertanya tanya kan mana aku punya post yang buat aku malu sangat tu..hahahaha so itu lah tajuk post ni..aku dah delete semua dah yang memalukan tu...huhu xsanggup nak baca.nak bagi org baca pon xsanggup so aku pon padam la..

so semalam lepas aku bersihkan sawang2 yang ada dalam blog aku ni aku pon berkeputusan nak pdam la aku punya post tu..tinggal yang mana patut dah la..yang widget2 menyerabutkan semua aku dah padam dah..xnak lagi makin serabut dengan semua benda dekat blog aku ni...senang kata xnak bagi org baca pon menyampah la...bia hangpa tenang ja baca aku punya blog ni..huhu...

okay..hari ni aku xberapa nak sihat sebab aku sakit tekak ni semua angkara aku minum air water cooler..haaa nak sangat kan minum air sejuk tanpa tahu bahana jadi macam ni..pernah jugak jadi macam ni sebab minum water cooler tapi ingatkan da boleh adapt la kan..sekali haaa jadi jugak..so lepas ni confirm la xminum lagi dah...suara pon da macam laki da..nasib baik xde sape call so xde la berlakunya drama "salah nombor" ke an..hahahaha..

btw nak ucapkan tahniah untuk kawan2 aku yang terlah berjaya masuk uniten..semoga hangpa berjaya kat sana..jangan lupa saya kat sini pulak..(aku bahasakan diri saya dengan kawan2)..hahahaha cc: hawa,wan.husna...
ha si wan ni pon blogger jugak tapi sekarang pon dia malas da nak update blog dia entah ngape la dia..mungkin sebab malas dan jugak nak concentrate belajar..kan kan kan..huhuhu xpe la yang penting korg berjaya la nanti...

ni la kawan2 aku tu..cantik kan hangpa ni semua..dari kiri :husna tengah:wan kanan :hawa
i love you korang..nanti de masa hujung2 minggu tu datang la jemput saya kat sini g jalan2...lama da xlepak dengan hangpa..hahahha..

No comments:

Post a Comment