welcome

jom2 bce ape yg trsirat dan tersurat lam blog ni
xda la bez sgt tp klu xnk bce juz ignore n lau nk bce......bgus la then ce bg komen..ce bg ye....

Saturday, 5 October 2013

deleting

mesti korang tertanya tanya kan mana aku punya post yang buat aku malu sangat tu..hahahaha so itu lah tajuk post ni..aku dah delete semua dah yang memalukan tu...huhu xsanggup nak baca.nak bagi org baca pon xsanggup so aku pon padam la..

so semalam lepas aku bersihkan sawang2 yang ada dalam blog aku ni aku pon berkeputusan nak pdam la aku punya post tu..tinggal yang mana patut dah la..yang widget2 menyerabutkan semua aku dah padam dah..xnak lagi makin serabut dengan semua benda dekat blog aku ni...senang kata xnak bagi org baca pon menyampah la...bia hangpa tenang ja baca aku punya blog ni..huhu...

okay..hari ni aku xberapa nak sihat sebab aku sakit tekak ni semua angkara aku minum air water cooler..haaa nak sangat kan minum air sejuk tanpa tahu bahana jadi macam ni..pernah jugak jadi macam ni sebab minum water cooler tapi ingatkan da boleh adapt la kan..sekali haaa jadi jugak..so lepas ni confirm la xminum lagi dah...suara pon da macam laki da..nasib baik xde sape call so xde la berlakunya drama "salah nombor" ke an..hahahaha..

btw nak ucapkan tahniah untuk kawan2 aku yang terlah berjaya masuk uniten..semoga hangpa berjaya kat sana..jangan lupa saya kat sini pulak..(aku bahasakan diri saya dengan kawan2)..hahahaha cc: hawa,wan.husna...
ha si wan ni pon blogger jugak tapi sekarang pon dia malas da nak update blog dia entah ngape la dia..mungkin sebab malas dan jugak nak concentrate belajar..kan kan kan..huhuhu xpe la yang penting korg berjaya la nanti...

ni la kawan2 aku tu..cantik kan hangpa ni semua..dari kiri :husna tengah:wan kanan :hawa
i love you korang..nanti de masa hujung2 minggu tu datang la jemput saya kat sini g jalan2...lama da xlepak dengan hangpa..hahahha..

Friday, 4 October 2013

malunyaaa

Assalamualaikum....

okay nak tahu kenapa tajuk jadi macam tu..sebab ni aku baru je bukak blog aku sendiri.dah lama xupdate blog sendiri...dulu nak je kan bukak blog semua bagai..da beberapa post jadi malas pulak.hahah pastu tibe2 terbaca post yang lepas2 punya..halamak aiii malu yang teramat sangat la..kenapa la aku jadi pathetic macam tu sekali kan..hahaha...

macam malu giler weh..dok post pasal menda tuh..memang la perasaan macam tu kan tapi hawat yang nampak sangat aku ni kesian..hangpa nampak x aku lagu tuh..hahaha aduhai...rasa macam nak tutup muka dengan mask baca post semua2 tu..walaupon dok sorg2 baca tuh kan tetap jugak malu..rupanya macam tu lah kalau kita dah makin besar ni...

hangpa jangan salah faham naa..itu zaman xtahu papa lagi tuh..sekarang alhamdulillah matang da sikit..matang ka??aku sendiri pon xtahu..apa yang penting sekarang dah redha untuk segala2nya sebab aku tahu kalau ALLAH da aturkan macam tu DIA mungkin ada yang lagi baik untuk aku..so redha ja la..org xnak ka apa ka an...yang penting sekarang capai goal aku dulu...

btw tadi aku jelajah blog fatin liyana aka FL so aku terjumpa la gadget yang bernama pop phones...so macam wah unik jugak benda alah ni...ramai jugak artis hollywood pakai..so aku macam tertarik tapi FL kata dia beli dekat hong kong...aku pon macam halahai hong kong...macam mana nak pergi sana tu bila dah duit macam Rm++ ja??memang xlepas la der..tapi bila baca sampai habis katanya ada jual dekat low yat..so inshaALLAH nanti pergi sana usha2 ada ke x..kalau ada yang menawan hatiku aku beli laa..hahahaha


ni antara artis2 hollywood yang pakai la..unik kan..


serius banyak corak..dan yang paling menarik hati aku yang leopard one lah..hahah
so kalau berminat boleh la usha2 kat man2 tempat kan..mana tahu terasa nak pakai macam tu pulak kan..hehehe cuba sesuatu yang baru..pelik la nanti org tengok..hehehe..