welcome

jom2 bce ape yg trsirat dan tersurat lam blog ni
xda la bez sgt tp klu xnk bce juz ignore n lau nk bce......bgus la then ce bg komen..ce bg ye....

Tuesday, 28 June 2011

hehe :)

hehehehehe..ske2..hari ni da dpt byk gmbr dia..
ske sgt...dia lyn je krenah ak yg mcm bdak ni kan..trma kasih hubby da sggup lyn krenah i yg ntah pape ni
trma ksh sgt
saaaayyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaanggggggggggggggnnnnnnnnnnya kt u by
geram sgt
huhuhu cian la u by nk bg gmbr smpi berbillion lion..tp xpe klu xbg smpi billiion suh ur mom trik tlinga,,,
hakhakhakhakhakhakhak
jgn mara ye by grau je...


              ni ktenya mse jd model..hehehehehe...model pkaian sopan ktenya jugak..byk ktenya lah plak...


 


yang ni plak nme terbaru dia syawalina...cntik x???
tp ni gmbr edit ke pe??swww.tv5.com





ramai org ckp ble dia tgk gmbr ni,gmbr hubby macho...dan i ble tgk gmbr ni rse mcm nk 
potong je rmbt u 2 by  :)bg botak



lapaaa ye??i pon tgk gmbr ni jd lapaa jgk..nk mkn 2 jgk..rndu nkg mkn
 mcd..:)ble nk ajak?heee:D

Monday, 27 June 2011

so glad

so gladd hari dpt tgk vid dia menari..
xthu plak yg dia pndai menari sbb sblm ni xde la plak pena dgr yg dia pndai menari
heeeemmmm wlupon xmng battle 2 tp dia da lme mng dlm hati ak
dia rendah dri sgt,tp aku pon same gk mcm dia rendah dri..2 la yg ak suke sgt psal dia
aku syang dia sggttttttt...
no one can replace him in my heart..
prsaan ini xmgkin dpt dgntikan oleh sesiapapon melain kan dia  ia lah syeikh syawal bin syeikh abdul rahman

Monday, 20 June 2011

SYAIN

hari ni dpt buat jgk name 2..heheh..ni ss la pny nme tp ske sgt nme 2 sbb nmpak keunikan nya sbb kteorg mmg unik..hrp2 kteorg pon ley jd mcm nme 2 la..aamiin..td at fb chat dgn dia pny cousin..cousin dia nme choco...glad to know him sbb dia cousin puteraku..:)...tny choco tntg rhsia awal..choco ckp awal nakal..tp dia baik hatinya..klu de je pminat dia bg hdiah dia msti smpan sbb dia rse dia mesti hrgai hdiah org bg kt dia..heee thats wat i luv about him...dia baikkan...so wlupon dia nakal tp hati dia ad taman..thanks a lot choco...i will jge dia cmne dia jge i.

                               haaa ni la dorg..baju biru 2 my ss(puteraku) and sorg lg 2 cousin dia..choco...:)..ntah ape la dkt atas dahi 2..jd tamil ke ape?jgn maraa grau je
 

Saturday, 18 June 2011

pelangi



inilah dia pelangi itu..hehe..ske tgk pelangi ni...miss him
aku pena baca dkt satu article ni dia ckp kadang2 ALLAH berikan hujan dan selpasnya dia akan berikan pelangi..sekarang baru aku fhm knp ALLAH berbuat demikian...terima kasih atok da berikan i pelangi kebhgiaan yg xmgkin senang untuk i lupakan...hari ini dia da beransor pulih..xmow ye sakit2 lagi..rsau...:)

nak jaga dia :(

heemmmm sdih sgt sbb xdpt jge dia...wlupon skjp..ak nk sgt jaga dia smpai dia sembuh..tp apekan daya ak,ak berjauhan dgnnya..by,maafkan i klu i terlanjur mencintai u...tp i sygkn u sgt smpi ble u skit i xdpt nk lelapkan mte i...i sllu nk berada di samping u supaya ble u nk ssuatu i akan terus amek untuk u...sedihhh :'(..maafkan i klu i bt u terlalu rimas..maafkan atas sglanya...i doakan u cpt sembuh ye dan i dpt nk bermnja gn u sperti hri sblmnya..malam ni i nk trus melihat u dr kejauhan.....:'( :'(

bersyukur ke hadratNYA

dear hubby,
     
       i gembira sgt sebab u da hampir menjadi sebahagian drpd hidup i...selama ni i xpena rse mencintai seseorg mcm i mencintai u.SERIUS..i minta maaf kalu i xdpt nk bhgiakan u..i cuma nk u thu klu i xdpt nk bhgiakn u,i sggup klu i hrus kehilangan u..asal u bhgia...hubby,i nk u thu stiap kali i tgk gmbr u rse tkut mnylubungi diri i..i pon sndri xthu knp...mcm2 ujian yg akan melanda dri i..pd 16hb 5 hr 2 pon i da bt kptsan tok mncintai u..klu i skit lpas ni i nk tgggung sndri...ape pon yg terjadi i want always love u...i rse sgt bhgia bersama ngan u..stiap hari i impikan tok berjumpa gn u,stiap hari i mengimpikan tok mndgr suara u by..but i xnk luahkn smua 2 sbb i xnk u rse terpaksa..biarlah smuanya ikhlas dr hti u..u ckp ape pon tntg u,tntg suara u,i xpena kisah..i miss u a lot...i cuma mampu beroda spya hbgn kte berthn...and lastly i will always luv u deep in my heart juz u..
hubby,u know ape i tlis dkt pelangi tu..i tulis "KYRA NAK SYAWAL...hubby i nk sllu mnjdi milik u",tp apekan dya i 2 sume ALLAH da tntukan..dan i hrp ALLAH tgk i pny tlisan dkt pelangi 2..aamiin

Wednesday, 1 June 2011

Kisah Kami

kisah ni tentang aku dan dia..Syeikh Syawal bin Syeikh Abdul Rahman..dan aku???xda syarifah ye,cme org biasa shj..but thats not a point..
it being just my dream comes true...xsangka yang dia akan suke aku juz like aku suke dia...kisah kami bermula apabila kteorg chatting in ym...mulanya aku ingt yang dia xkn tgur aku da juz mcm chatter aku yang lain,tp he's different from others and sbb dia pny kelainan 2 la bt ak suka kt dia...he's not a common man,4 me he's very a special person...day by day,kteorg sllu chat smpi la aku cuti..but still lg chat but in fon....huhu...
16 mei 2011
trikh ni bila dia lamar ak jd gf dia..YA ALLAH...it makes me breathless..totally breathless(tp xda smpi sesak nafas ye)..dan ak dgn hati yang mmg da suke kt dia,accept him..aku kenal dia sebagai seorang yg romantik,caring,loving,jge agamanya,and dia xkn lukakan hti perempuan...
until now,we are doing good and harap2 hbgn kami baik sampai akhir hyt kami..aamiin...love you hubby..u are the lovely,special,and one of the most important person in my life..thanks 4 loving me,thanks 4 give me the happiness...


this is us...awal&kyra..hehe..