welcome

jom2 bce ape yg trsirat dan tersurat lam blog ni
xda la bez sgt tp klu xnk bce juz ignore n lau nk bce......bgus la then ce bg komen..ce bg ye....

Thursday, 15 September 2011

Hot guysss

diterjah
bla bla bla bla..hihihihhi assalamualaikum smua rkyt m'sia..first thing is SELAMAT HARI MALAYSIA..
i bersyukur sgt dapat dudok kt ngra yg aman gemilang dan terbilang ni...wlupon rkyt nya yg berbilang kaum still aman dan harmoni..kredit to rkyt2 m'sia...sayang anda2 smua...

okk back to de old story..smalam bt pasal fashion untuk girls je kan..so kali ni nk bt fashion untuk guys pulak..lagipon cik awal i de nk tolong korg nnt...terima kasih cik awal..hihihihihihi..klu sape nk thu pasal mcm ane nk berfashion ley la jmpe dia kt SINI...korg bley je tny pape sal fashion kt dia..pasal rmbut ke..pasal mcm ane nk look trendy ke..boley je..dia pon ske jgk bab2 fashion ni...




waaaaa yg ni i ske tgk klu de laki pkai..sgt2
stylish..tmbh2 klu pkai kot...smart koottt
ni ala2 korean skit..skang kan musim kpop smpip de je ank2 m'sia yg bt grup mnyerupai kpop
i pon xknl sgt dorg tuh...hihihihihi...btw korean pny style mmg i adore jgk..sbb dorg brni nk bt something new n smua org ley ikt diorg pny trend..nice work korea =)..style m'sia pon bole thn jugak...


ni USA pny style...sempoi+cun=hot..



new hairstyle for this year...agk comel klu de laki yg bt rmbut ni jd kemas..klu dorg bt gaya ni kdg2 de je nmpak xkemas..pena tgk guys yg bt rmbt mcm ttp mata tp macam serabut je nk tgk jalan pon kne selak rmbt dlu...hihihi but trendy..haaa yg nmpak smart ckit klu bt rmbut trpacak gitu ("masih terpacak bang")..hahahhahaha...juz joking...


okkkk da bis da...nk ingtkan lg skli klu nk thu lbh lnjut pasal fashion ley pg dkt link cik awal kt atas td ye...bye ollsss n salam 1Malaysia...happy reading =)

2 comments:

  1. wah...mcm2 fashion rambut yer...hehe

    ReplyDelete
  2. zaman skang ni mcm2 ada..hehehe...byk style lak uhhh

    ReplyDelete