welcome

jom2 bce ape yg trsirat dan tersurat lam blog ni
xda la bez sgt tp klu xnk bce juz ignore n lau nk bce......bgus la then ce bg komen..ce bg ye....

Thursday, 15 September 2011

Fashionista

diterjah
ecececec fashionista la sgt..hihihi xde la sbnrnya i ni sgt2 seorg yg suke bergaya smpaikan sbulan tu mmg byk duit hbs dblnjakan untuk beli brg2 bru je mc maxi dress palazzo pants..hihhi untuk ssuaikan dengan keadaan semasa..ape tu org putih cakap "up-to-date"..org klntn pon ckp"bau budu wehhh"..i am kelantanese..klu nk suh i bt blog dlm bhsa kelantan pon boley tp jenuh la kawe(saya) nk translate plak u olls..dlm google translator xde rsenya..hihihi...

so back to the post(i sllu mcm ni,terlebih sudaaa dr tjuk sbnr)..hihihi tp xpela lari sikit je pon adoiiiii...okkk now pasal fashion..mcm skang ni kan sume org nk nmpak cntik terutamanya gurls..for boys i mtk maaf xsempat nk survey lagi style cmne..tp i de kawan nme dia choco..dia cousin encik chubby i..klu nk berunding gn dia psal so pg la kt sini.haaaaa dia ley tolong para2 putera smuanya...so biasanya untuk wanita yg bertudung lebih prefer pd sluar or bju yg besar2 an..tp skang  ni even perempuan bertudung pon ley bergaya sama cam perempuan tak bertudung...



haa contohnya cam gini..tapi pkai tdung la ye wahai puteri2 sekelian..=)..cantik tak??cntik dan trendy kan pas uh pkai shawl trendy jgk mcm hanatajima tu..haa ssuai sgt...yg sbela tu maxi drress dgn jacket..yg satu lagi tu palazzo pant dgn blouse la...kombinasi pkaiain yg sgt stylo..



for those yang nk stylo lagi bley la gnekan kombinasi pkaian yg kat bawa ni...so adorable...cantik sgt..cbe la pkai..skang pon i still berjinak2 dgn dress kt atas td tu..palazzo tgh mencari dan mensurvey hrga lagi...nk try pkai yg mcm gni...heeee


No comments:

Post a Comment