welcome

jom2 bce ape yg trsirat dan tersurat lam blog ni
xda la bez sgt tp klu xnk bce juz ignore n lau nk bce......bgus la then ce bg komen..ce bg ye....

Wednesday, 14 September 2011

HANATAJIMA SIMPSONS

diterjah
waaaa tibe2 je nk ckap psal hanatajima ni kan...hehehe sbnrnya dia idol aku..mmg aku akan sllu tgk dia pny style dr semasa ke semasa...

xpon tgk style yuna
ke an sbb dia pon ley dikatakan fashuion designer especially for yuna..

okk sdikit sbnyk yg aku thu sal hana ni..dia kacukan jepun inggeris...jepun tu ayah dia dan 
inggeris tu mak dia..Alhmadulillah wlupon hana da msuk Islam perents dia xbuang dia jauh2...May ALLAH bless them always..aamiin..okkk hana ni baru berumur 23 thun dan mmelok agam islam sejak berumur 17 thun..
dia pkai tdung tu since dia mengucap dua kalimah syahadah...subhanallah...begitu besar kuasa DIA kerana dia mmberikan hidayah dan petunjuk kepada umat baru yang ingin memeluk agamaNYA yang suci..alhamdulillah.katanya "dia nak membezakan kehidupannya yang dulu dengan kehidupannya yang sekarang(setelah memeluk agama islam)..Alhamdulillah hikmah daripada tu dia rezekinya mencurah2..dia amat dikenali sekarang even di m'sia dan di brazil jugak...hana juga dikenali sebagai designer membuat kejutan melalui produk MAYSAA....

melalui MAYSAA hana mencuba memperkenalkan gaya berbusana yang trendi namun tetap sesuai dengan syariat islam tanpa perlu mendedahkan aurat sebagai wanita muslim....hana menggayakan tudung nya dengan sangat cantik kerana dia melihat yang gaya bertudung wanita muslimah sgt tak bervariasi...so dia sgt kecewa dan ingin lakukan perubahan untuk golongon wanita muslim...

okkkk xnak cakap byk2 sal hana takut de salah info or sonething..anyway i wanna be like her one day..aamiin...
ni dia pny link tok dia pny blog..have funnnn =)
                                                      Hanatajima simpsons....
baibai olllsss........

No comments:

Post a Comment