welcome

jom2 bce ape yg trsirat dan tersurat lam blog ni
xda la bez sgt tp klu xnk bce juz ignore n lau nk bce......bgus la then ce bg komen..ce bg ye....

Wednesday, 13 July 2011

cke-cke

diterjah
wat a beautiful day...hari ni aku dapat  tahu yang dia xjadi pergi bandung..sbnrnya bkn lah xjd pegi lgsung juz postpone je..skrgnya hlg la skjp kan aku pny rindu 2...hehehe
cam budak2 ko ni kyra...
pas 2 an,de cte bez ni..hikhik...
smlm mimpi cik awal..nk tahu mimpinya???JENG3..
cam ni mulanya aku mimpi 2 ingtkan realiti an..rupanya ble sedar aku pny mimpi..tp syok uh mimp
mimpinya an,lbh krg cmni,cik awal kol aku..haaa sal pe dia kol 2 xleh la gtau ye..bia aku je yg thu.
secret..yang ni xley gtau..maaaalllluuuuuu
so malam ni aku de test material..harap2 dapat buat la yer
cik awal td da dpt bt dia pny paper so aku harap aku pon dpat buat cam dia jgk la
anyway td blik bilik hjn.harap2 xjadi pape la kt aku nnt ye..xnk da dmam lg skli...sakit kottt.aamiin..
nvel harii ni??/
heeemmmm today i'm being jealous towards AGNES..mgkin dia prsan n mgkin jgk dia xsng dgn aku pny 
jealousy..
im being so jealous..mianhae
i'm greedy...mianhae
i want u by my side always..mianhae
i want u texting me always...mianhae
thats becoz i luv u much...

No comments:

Post a Comment