welcome

jom2 bce ape yg trsirat dan tersurat lam blog ni
xda la bez sgt tp klu xnk bce juz ignore n lau nk bce......bgus la then ce bg komen..ce bg ye....

Friday, 16 September 2011

latest songg

diterjah
hahahah so kali ni berkaitan dengan lagu2 terbaru yang menjelam dia gegendang anak telinga makhluk ALLAH skelian...cceeehhhh panjang la puleeeeekkkkkk...watever ape la i mngrut ptg2 ni dak..sbnr nya i ni stress tgk blog archive i ni haa..tulisan jd kecik lak..xthu pe mslh gn dia.ntah2 dia mrjuk sbb i byk sgt ltk kwn2 dia kt atas dia tu..hahahah.jangan la merajuk ye..okkk nnt i xletak lgsung u dkt side bar tu ye,...eee gram btolll

okkkk2 da xnk cte sal tu lagi..skang geram kat tenet lak..nk msukkn vid lagu untuk kwn2 i dgr pon xdpt..
okkkk skang lpas diterjah dan di cucuk smua lman2 sesawang ni kan jmpe la lagu2 yang bez contohnya lagu MALAYSIAN BOY..lagu ni cik awal la yg tlg suggest kan sbb dia kte lgu ni bez dan pling latest kt m'sia ni...tp an de gosip lak vid ni mcm de somthing lak..xpcya tgk gmbr bwh ni...
hadoi lagu da bez daaa..tp betol ke gmbr ni or da di edit..klu edit da rosakkn lgu tuu dik...
btw hrp xbtol la ni yerkkk..sape nk thu kbnrnya pg la kt link lgu tu tgk btoi tak


klu dekat barat lak lagu MOVES LIKE JAGGER bez gak..dari maroon 5 ft christinna aguilera....
pastu agak meminati lagu2 justin bieber...and chris brown jugak...so ni de lgu yang mne chris brown gn JB featuring..bez dgr lagu ni...xpuas dgr sbb dia pny melodi agak bez..tp kcian at JB dia xbnyk amek part nynyi sgt...yg byk nya chris brown...so NI HA link lagu tu.tajuknya Next To You...sori tau readers sbb xpat nk upload vid dorg..juz dpt bg link je...tenet slow+xde kod vid tu..sgt2 frustrated..:(...


cover lagu Next To You

maroon 5




No comments:

Post a Comment